Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice"
"Investitii pentru viitorul dumneavoastra"


Pagina 1 : Proiectul "Cresterea competitivitatii prin achizitia de servicii de consultanta si promovare"
Valoare totala proiect: 899.646,64 lei din care 705.351,40 lei ajutor financiar nerambursabil.
Parteneri : S.C. REMAT MARAMURES S.A si S.C. AX PERPETUUM IMPEX S.R.L.
Locatie implementare: Baia Mare, Str. Oborului, Nr. 1, Jud. Maramures
Scopul proiectului „Cresterea competitivitatii prin achizitia de servicii de consultanta si promovare” este de a achizitiona servicii de consultanta pentru pregatirea proiectul de investitii „Reciclarea deseurilor rezultate din productie in cadrul polului de competitivitate” si a serviciilor de promovare polului de competitivitate „Cluster Mobilier Transilvan”. Obiectivul general al proiectului este cresterea competitivitatii economice prin realizarea de activitati de promovare al polului si activitati de consultanta al proiectului de investitii cu rolul de a creste gradul de vizibilitate al polului, realizarea proiectului de invesitii in conditii optime pentru finantare. Obiectivele specifice ale proiectului de tip "soft" sunt:
1. Realizarea serviciilor de pregatire a proiectului de investitii "Reciclarea deseurilor rezultate din productie in cadrul polului de competitivitate" la un nivel inalt de profesionalism si calitate.
2. Dezvoltarea website-ului societatii S.C. REMAT MARAMURES S.A. prin realizarea unei pagini suplimentare de internet si a patru subpagini si promovarea rezultatelor proiectului de investitii prin intermediul acestuia.
3. Productia in sensul achizitiei de materiale de promovare si furnizarea materialelor promotionale pentru promovarea polului de competitivitate, inclusiv a proiectului de investitii.
Rezultate urmarite:
" Informarea corecta a publicului larg despre proiectul de investitii realizat, prin intermediul paginilor realizate prin proiectul soft;
" Informarea asupra procesului de imbunatatire a calitatii produselor oferite de societatea S.C. REMAT MARAMURES S.A. " Asocierea cu S.C. AX PERPETUUM IMPEX S.R.L. pentru realizarea proiectului de investitii; " Informatii despre proiectul soft realizat de asocierea S.C. REMAT MARAMURES S.A. si S.C. AX PERPETUUM IMPEX S.R.L. . " Rezultatele concrete ale proiectului soft si evidentierea acestuia in contextul polului de competitivitate. " Informatii despre polul de competitivitate, cele doua societati care formeaza asocierea fara personalitate juridica fiind membre ale polului. " Asigurarea unor servicii de consultanta pentru pregatirea proiectului de investitii astfel incat acesta sa fie finantat; " Promovarea proiectului de investitii cat si a asocierii prin intermediul websitelului dezvoltat prin intermediul acestui proiect; " Promovarea polului de competitivitate prin achizitiile de materiale promotionale si difuzarea spoturilor publicitare la nivel regional si national.
"Continutul acestui material nu reprezinta în mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României"
Proiect POS CCE
Inapoi la Pagina principala