Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice"
"Investitii pentru viitorul dumneavoastra";
Pagina 4 : Informatii despre asocierea cu Ax Perpetuum Inpex SRL
Societatea S.C. REMAT MARAMURES S.A. are rol de catalizator in cadrul polului de competitivitate Clusterul Mobilier Transilvan si impreuna cu S.C. AX PERPETUUM IMPEX S.R.L. au realizat o asociere fara personalitate juridica pentru a realiza proiectele de investitii "Reciclarea deseurilor rezultate din productie in cadrul polului de competitivitate" si "Cresterea competitivitatii prin achizitia de servicii de consultanta si promovare".
Primul proiect este un proiect de investitii realizat in scopul de a creste competitivitatea societatilor si de a incuraja colaborarea cu ceilalti membri ai polului.
Al doilea proiect este un proiect de tip soft care are in principal rolul de a promova atat polul de competitivitate cat si proiectul de investitii realizat prin mijloace de publicitate (radio, TV, online).
In al doilea rand, in cadrul proiectului de tip soft se vor achizitiona servicii de consultanta pentru pregatirea proiectului de investitii, pentru a putea avea un avantaj competitiv prin beneficierea de servicii de specialitate.
Clusterul Mobilier Transilvan este format din 20 producatori, 4 unitati de cercetare dezvoltare, 3 firme de consultanta, 2 institutii publice si doua unitati economice.
Pagina web a clusterului:
http://www.mobiliertransilvan.ro
"Continutul acestui material nu reprezinta în mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României"

Proiect POS CCE
Inapoi la Pagina principala